VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

sâmbătă, 26 aprilie 2008

iPhone-ul cu 3G este asteptat in iunie

Iphone-ul cu 3G de la Apple va fi lansat in 9 iunie, au declarat analistii, ieri.
iPhone-ul 3G va fi primul dintr-un val de noi produse impresionante de la Apple, au spus analistii Richard Gardner si Yeechang Lee. Acestia mai asteapta un laptop Mac updatat si noi linii iPod. Conferinta Apple este programata in 9-13 iunie, in San Francisco.

Pe langa lansarea modelului 3G, modelul actual ar putea suferi cateva schimbari minore ale carcasei si o scaderea a pretului, intre 299 si 349 de dolari, fata de cel de 399 dolari, a scris intr-un raport, analistul Shaw Wu.

Iphone-ul 3G va ajuta compania in atingerea obiectivului de a vinde 10 milioane de astfel de dispozitive, in anul 2008, a spus Gardner. Compania Apple este increzatoare ca va vinde 10 milioane de iPhone-uri in acest an, au declarat oficialii in timpul unei conferinte despre castigurile firmei din al doilea trimestru.

Cand a fost intrebat de o posibila lansare a iPhone-ului 3G, Peter Oppenheimer, CFO-ul Apple, a refuzat sa comenteze despre acest lucru, spunand doar ca Apple dispune noi produse ce vor fi puse in vanzare, in curand.

Sursa: ComputerWorld.com