VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

duminică, 30 martie 2008

Noul Eee PC 900 de la Asustek are trackpad multi-touch


Viitoarea generatie de laptop-uri Eee, ale companiei Asustek Computer, va aduce, pe langa un ecran mai mare, o camera Web mai buna, o capacitate de stocare a datelor mai mare, si un trackpad multi-touch, a declarat un reprezentant al companiei.

Calculatorul Eee PC 900 se mandreste cu un ecran de 8,9 inci – mai mare decat display-ul de 7 inci al modelului original, Eee PC 701 –, alaturi de o camera de 1.3M-pixeli si un drive SSD de 12G-biti. Camera Web a modelului Eee PC 701 are doar 0,3M-pixeli, iar cel mai mare drive SSD este de 8G/biti.

Touchpad-ul supradimensionat al calculatorului Eee PC 900 functioneaza intr-un mod similar celui de la notebook-ul Macbook Air. Folosind doua degete, o persoana poate mari si micsora documente sau fotografii, poate misca scroll-ul in in sus sau in jos, si multe altele, a afirmat un reprezentant al companiei Asustek.

Cateva lucruri pe care Eee PC 900 nu le va include sunt un touchscreen si functia GPS (global positioning system), a adaugat reprezentantul companiei.

Calculatorul Eee PC 900 va fi lansat cu sistemele de operare Microsoft Windows XP sau Linux, preinstalate, a completat reprezentantul.

Primele dispozitive vor fi lansate pe unele piete, pana in luna iunie a acestui an. In Europa, calculatoarele sunt evaluate la pretul de 399 de euro.

Sursa: IDG News Services