VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

sâmbătă, 15 martie 2008

Manhunt 2 castiga batalia pentru lansare

Video Appeals Committee a luat decizia ca jocul poate fi vandut, in urma unei batalii de 9 luni intre producatorii Rockstar si supraveghetorii media din Anglia. British Board of Film Classification (BBFC) a vrut sa interzica jocul, spunand ca acesta “merge prea departe.”

O versiune modificata a jocului va fi lansata pentru jucatorii cu varsta de peste 18 ani.

Jocul a fost prima data interzis in iunie 2007 si o versiune modificata a fost interzisa mai tarziu de catre BBFC. David Cooke, director al BBFC a spus: “Deciziile noastre implica e echilibrare complexa a consideratiilor. Am respins Manhunt 2 de doua ori si apoi am inaintat o revizuire juridica, pentru ca noi consideram, dupa o examinare amanuntita, ca acest joc reprezinta un risc real de violenta.”

Dezvoltatorii Rockstar Games au sustinut intotdeauna ca ceea ce contine Manhunt 2 nu e e diferit de alte produse interzise minorilor, cum ar fi seria filmelor Saw.

Compania a declarat: “Ne bucuram ca Manhunt 2 a fost acceptat de catre VAC, in clasa produselor interzise minorilor.”