VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

luni, 31 martie 2008

LG prezinta microsistemul DVD FB163


LG Electronics prezinta microsistemul DVD, FB163. Incepand cu modelul FB163, gama de produse digitale audio LG pentru 2008 ofera un numar mai mare de functii avansate si un design inovator care se integreaza cu usurinta in orice locuinta si stil de viata.

FB163 est suficient de puternic pentru a inlocui un sistem audio performant si, in acelasi timp suficient de compact pentru a putea fi usor amplasat in orice spatiu ingust al locuintei. Sistemul de 160 watt imbina intr-un mod placut sunetul de o calitate superioara si look-ul atractiv intr-o unitate compacta.

Pentru a imbunatati calitatea sunetului, FB163 a beneficiat de implicarea dlui. Mark Levinson, un adevarat guru al industriei produselor audio premium. Datorita tehnologiei LG VSM Pro, microsistemul LG FB163 permite utilizatorilor sa experimenteze senzatii audio de tip surround nemaiintalnite, in timp ce vizioneza filmul preferat sau asculta muzica.

Design-ul inovator este reprezentat in principal de panoul de control senzitiv in forma de elipsa ce combina design-ul elegant intr-un negru stralucitor si ecranul senzitiv.

Oferind consumatorilor conexiune imediata si flexibilitate, microsistemul include un port special conceput pentru reincarcarea in doar cateva secunde a unui iPod, chiar in timp ce acesta difuzeaza muzica.

Totodata, unitatea incorporeaza conexiune USB, facilitand conexiunea cu toate playerele portabile. Alaturi de functiile ce permit ascultarea radioului si a CD-urilor, microsistemul ofera consumatorilor posibilitatea de a conecta un numar mare de dispozitive, inclusiv playere muzicale digitale si HDTV.

Sursa: LG Electronics Romania