VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

luni, 27 aprilie 2009

Poze haioase cu caini

Iubesc animalele, în special cainii .Cu toate astea nu sunt omul care să aibă grijă de un animăluț, cu atât mai mult de un câine sau de o pisică. Dovada că nu aș fi stăpânul ideal pentru un câine o reprezintă experiența anterioară cu papagalul meu, care săracul a murit din cauza singurătății...Printre altele, un câine, o pisică chiar și o pasăre au nevoie de un spațiu adecvat unde să crească și de atenție
permanentă-lucruri pe care nu le pot oferi necuvântătoarelor.
Așa că cel mai bine, atât pentru mine cât și pentru animale este să le acord atenție ocazional, atunci când îi văd în fața blocului sau când ies la plimbare cu stăpânii lor. La fel de inofensiv este să caut imagini haioase cu animale (cu câini, în mod special).
Navigând pe Google, în căutare de poze amuzante cu pisici, câini, hamsteri sau orice animal, am dat peste animalici.ro. A fost dragoste la prima vedere, mai ales că am o obsesie pentru tot ce e albastru.
Am rămas plăcut surprinsă când am văzut că mult căutatele poze amuzante cu câini mai au și comentarii la fel de comice, iar vizitatorii pot prelua poza zilei pe site-urile lor sau o pot primi pe email.
Sper ca în scurt timp site-ul să aibă și un forum deoarece am multe de vorbit când vine vorba de animale, mai ales de câini.
Sunt sigură că există multe persoane care iubesc animalele dar nu pot crește un câine sau o pisică însă pot intra pe animalici.ro să se amuze cu imaginile și comentariile postate. Iar cei care nu se declară fani
ai animalelor, odată ce vor accesa animalici.ro și vor vedea cât de amuzanți pot fi câinii, pisicile,hamsterii, rațele, etc, sigur vor îndrăgi necuvântătoarele și vor deveni vizitatori fideli ai ste-ului animalici.ro.

duminică, 26 aprilie 2009

1 Mai - Ziua Muncii

În anul 1889, Congresul Internaţionalei Socialiste a decretat 1 mai Ziua Internaţională a Muncii, în memoria victimelor grevei generale din Chicago, ziua fiind comemorată prin manifestaţii muncitoreşti. Cu timpul, 1 Mai a devenit sărbătoarea muncii în majoritatea ţărilor lumii, diversele manifestări căpătând amploare pe măsură ce autorităţile au convenit cu sindicatele ca această zi să fie liberă.
În România această zi a fost sărbătorită pentru prima dată de către mişcarea socialistă în 1890. În perioada regimului comunist, de 1 mai autorităţile organizau manifestaţii uriaşe pe marile bulevarde, coloanele de muncitori în ţinute festive fiind nevoite să scandeze lozinci şi să poarte pancarte uriaşe. După 1990, importanţa propagandistică a zilei a fost minimalizată, dar oamenii se bucură de acest eveniment sărbătorindu-l în aer liber, la iarbă verde, la mare ori la munte, delectându-se cu mâncărurile tradiţionale: crenvurşti sau mici şi bere.

Wikipedia

Fifa 09 serial (fifa 2009 cd key)

Fifa 2009 CD KEY: HBX7-LEED-FETH-VFER-MRLD


Serial Uefa 2008: HSNE-6SEC-VHVF-6VHU-HRLD

sâmbătă, 25 aprilie 2009

Cutremur in Vrancea


REALITATEA.NET - Cutremur în Vrancea


Sursa: Realitatea.net

vineri, 24 aprilie 2009

Romania zilelor noastre

sâmbătă, 18 aprilie 2009

RoMaNiA ZoNe va ureaza Paste Fericit



Fie ca Lumina Sfanta a acestei mari sarbatori sa-ti calauzeasca pasii, sa iti aduca sanatate si fericire care sa dainuie vesnic in preajma ta! Un Paste fericit alaturi de cei dragi!

vineri, 17 aprilie 2009

Mesaje de Paste

Iepurasul
Iepurasul mustacios, e de Paste norocos. Nu-ti lasa cadou in ghete, are el alte secrete: pasca, oul inrosit, cozonacul, mielul fript si un Paste Fericit!

Paste fericit !
Fie ca bucuria Invierii Domnului sa va aduca in suflet Liniste si Pace si Fericirea de a petrece aceste clipe magice cu cei dragi. Hristos a inviat !

Paste fericit!
Invierea Domnului sa iti aduca in suflet bucurie si iubire. Paste fericit, alaturi de cei dragi!

Sfintele sarbatori de Pasti!
Sarbatori fericite incarcate de lumina, seninatate, bucurie si dragoste!

Vine iepurasul?
Sper sa nu te ocoleasca iepurasul nici anul acesta, desi stiu ca nu ai fost atat de cuminte precum incerci sa pari ;)!

Hristos a inviat!
Caldura in suflet, familie reunita, sentimente impartasite, satisfactie maxima si bafta la ciocnit...oua!

Gand de Paste
Lumina Sfintei Invieri sa iti aduca bucurie, iubire si o minune care sa iti schimbe viata in cel mai frumos mod posibil!

Hristos a inviat pentru noi toti!
Sfanta sarbatoare de Paste este un moment in care dragostea, pacea si seninatatea se unesc in numele Domnului. Hristos a inviat!

Sarbatoarea Invierii
Invierea Domnului sa fie un moment de pace si iertare pentru toti.

Urare de Paste!
Urez intotdeauna "Hristos a inviat!" persoanelor frumoase si inteligente. Craciun fericit!

Sfanta sarbatoare a Pastelui
Bucuria vine din lucruri marunte. Linistea vine din suflet. Lumina vine din inima fiecaruia. Paste Fericit!

Hristos a inviat si pentru tine...
Fie ca sfanta sarbatoare a Invierii Domnului sa-ti aduca cele 4 taine divine: incredere, lumina, iubire, speranta. Clipe de neuitat alaturi de cei dragi si numai realizari!

HRISTOS A INVIAT!
Un iepuras cu boticul alb. A venit la voi in prag. Sa v-aduca oul rosu. Care sa va umple cosul. CIOCNITI? HRISTOS A INVIAT!

Lumina...
...e atata lumina in jur, pentru fiecare dintre noi. Lasa lumina sa intre in casa sufletului tau si te vei simti cu adevarat implinit...

De Pasti...
Invierea Domnului sa va aduca armonie in casa si in gand, impacare si regasirea intelepciunii in sanul familiei. Hristos a inviat!

Ghicitoare
...si sarac si bogat ia lumina, este cuprins de smerenie, daruire si crede cu adevarat in minuni.

Cadou de Iepuras
Iepurasul si-a pierdut agenda cu adrese... Traieste sarbatoarea cu adevarat, iepurasul va simti si va ajunge si la tine. Exista un iepuras care ne aduce fiecaruia dintre noi sentimentul sacru al Invierii Domnului.

Fii in sentimentul Pastelui
...astazi fii intelegator, fii alaturi de cei dragi, fii cel care le iarta pe toate, fii in sentimentul Pastelui.

De Pasti...
Dincolo de cadouri, de petreceri... se afla adevarata semnificatie a Pastelui, incearca sa-i dai lumina si sa o traiesti cu adevarat. Hristos a inviat!

Hristos a inviat!
Bucuria vine din lucrurile marunte, dragostea fata de frumos vine din trairile noastre. Traieste cu adevarat Invierea Domnului.

Tine minte!
Poti sa te maturizezi, sa te cultivi, dar nu vei putea renunta niciodata la bunatatile mesei de Paste!

...de Pasti
... te vindeci de invidie, de ura, de orgoliu si devii mai bun, mai intelegator.

Bucurie si iubire!
Hristos a inviat! Fie ca lumina Invierii sa iti umple sufletul de speranta, liniste, bucurie si iubire!

Bafta la ciocnit!
Bafta la ciocnit si fie ca iepurasul sa nu te ocoleasca! Paste fericit alaturi de cei dragi!

Impreuna!
As vrea sa petrecem Pastele impreuna. Desi stiu ca nu e posibil, iti voi fi alaturi cu sufletul si sper ca speranta Invierii sa mi te aduca aproape in curand! Paste fericit!

Cadou de iepuras
M-a contactat iepurasul si mi-a zis ca eu o sa fiu cadoul tau de Paste. Sunt putin in dilema! Ar trebui ca in dimineata de Paste sa ajung in gradina ta dar parca tu nu ai gradina... sa vin pe balcon? Astept raspuns!

Hristos a inviat!
Pastele ramane cea mai importanta sarbatoare crestina, cea mai vasta atat in semnificatii cat si in obiceiuri. Traieste de Pasti, prin rugaciune, o adevarata sarbatoare.

Wishlist de Paste
Mi-am facut 'wishlist-ul' de Paste... te vreau pe tine in gradina, in casa, in ganduri si in suflet! Daca dai reply, inseamna ca mi-am primit cadoul asa ca iepurasul poate sa isi vada de treaba anul asta!

Ceea ce conteaza!
Minunea Invierii sa iti aduca in suflet impacare, armonie, iertare si iubire! Priveste cu seninatate inainte si bucura-te de un nou inceput alaturi de tot ceea ce conteaza pentru tine!

Regasire
Abia astept sa ajung langa voi, cei dragi sufletului meu. Pana atunci aveti grija de voi si faceti curatenie in casa si in suflete. Se apropie Marea Sarbatoare a Invierii Domnului. Sa a intampinam cum se cuvine!

Lumina!
Sufletul mi se umple de lumina gandindu-ma la sarbatoarea ce se apropie, la noaptea de Inviere, la mine si la tine, la sentimentele ce ne apropie in fiecare zi mai mult!

Hristos a Inviat
Paste fericit!
Redescopera sentimentele sincere ce ti se adapostesc in suflet, fii mai bun cu cei ce au nevoie de dragoste si sprijin si la fel de iubitor si plin de caldura cum numai tu stii!

Competitie
De paste te provoc la concurs de spart oua. Am o presimtire ca voi fi cel mai bun sau ca te voi lasa sa castigi daca iepurasul ma va umple de generozitate si compasiune! Ce zici? Te risti?

Vine o zi...
Vine o zi ...cand pasesti cu smerenie pragul casei …cand gasesti sursa de bucurie in sufletele oamenilor... …cand se-mparte lumina pentru fiecare: sarac si bogat… Inca de copil ai inceput sa iubesti aceasta sarbatoare. Vine Pastele… Sarbatoarea Inaltarii Domnului!

O cale...
Gaseste calea spre daruire, iertare, intelegere... Cauta sa fii mai bun, sa fii aproape cu sufletul de cei care-ti sunt si prieteni, si dusmani.

Cadou de Iepuras
Bogatia sufleteasca este darul cel mai de pret pe care il aduce iepurasul. Imparte celor dragi cadouri: bucurie, voie buna, liniste sufleteasca si intelegere.

Moment unic
Intalneste cu evlavie, pietate si armonie acest moment unic- Inaltarea Domnului.

De Pasti
Sarbatoarea Invierii revarsa speranta, intelegere si bucurie in lacasul fiecaruia dintre noi. Deschide-ti inima si paseste cu piosenie in acest cadru sacru.

luni, 13 aprilie 2009

Vibe Fm 11 Aprilie Top 20

01.Edward Maya Feat. Alicia - Stereo Love [05:21]
02.Inna - Love (DJ Andi Remix) [05:43]
03.Dario Zack Feat. Starchild - Funky World (Original Mix) [03:47]
04.Nick Kamarera & Deepside Deejays - Secret Ride [03:52]
05.Bob Taylor Feat. Alessia - Deja-Vu (Radio Edit) [03:54]
06.DJ Alexunder Base Feat. Frissco - Privacy [03:20]
07.Neylini - Muleina (DJ Andi Remix) [06:57]
08.Sirens - Club La La (Original Mix) [03:43]
09.Nadia Ali - Love Story (the Starkillers Remix) [07:30]
10.Hi-Q - Lose You (Anhken Mix) [04:37]
11.Darius & Finaly - Do it All Night (Original Extended Mix) [03:25]
12.DJ Rynno Feat. Yarabi - El Se La (Radio Edit) [07:01]
13.Antoine Clamaran Feat. Shamel Shepherd - Gold [03:19]
14.Markus Gardeweg Feat. Michael Feiner - Fairplay [08:01]
15.Ciprian Lemnaru Feat. Laura Cortes [04:09]
16.Armin Van Buuren Feat. Jaren - Unforgivable [07:58]
17.Menthol Feat. 3shift - Don't Let Me Fall (Original Mix) [03:28]
18.Diego Donati & Franco Amato Feat. Dani Vasile - Get Up [05:49]
19.Jay Ko - Crazy (Club Mix) [07:16]
20.Yves Larock Feat. Steve Edwards - Listen to the Voice [05:24]

duminică, 5 aprilie 2009

Numerele Loto 6 din 49 din 5 Aprilie

Duminica 5 aprilie 2009
37, 15, 22, 8, 36, 2

Noroc
4718116

Report la categoria I de 26.308.167.31

sâmbătă, 4 aprilie 2009

Jocuri pentru telefon

Zedge
Mobile9
Mobile24
Mobilclub
Cell11
mobilemastee