VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

duminică, 31 august 2008

ACDSee Photo Manager v10

Vezi fotografii,organizezi si îmbunatati mai repede si mai usor decât înainte,
astfel încât puteti începe partajarea lor cu lumea.Sortati-va fotografiile în
categorii si foldere ultra-rapid.

Download de Aici

sâmbătă, 30 august 2008

Sandero SUV


Power Video Converter v1.6

Power Video Converter este proiectat pentru a satisface toate nevoile dumneavoastra din conversia fişierelor AVI, MPEG1, MPEG2, VCD, SVCD, DVD, WMV, ASF, DAT, VOB.Extrem de rapid şi uşor vă permite să convertiţi fişierele video intre mai multe formate cu usurinta.Puternice caracteristici şi preţ bun face din Video Converter un accesibil şi puternic video convertor o soluţie pentru computerele personale.

Download de Aici

vineri, 29 august 2008

Detalii noi despre Grand Theft Auto IV pe PC

Pe lânga un multiplayer existent, versiunea pe Pc a jocului Grand Theft Auto IV va putea fi jucata la o rezolutie maxima de 2560*1600,texturile avand si ele o rezolutie mai buna decat cele pentru Xbox 360 si PlayStation 3. Grafica mult mai imbunatatita decat in versiunile Xbox 360 si PlayStation 3. Limita de de afişare a zonelor va fi mai îndepărtată.

gta4pc009.jpg (445 KB)gta4pc010.jpg (531 KB)

joi, 28 august 2008

Download SUPERAntiSpyware final 4.20.1046

SUPERAntiSpyware este cel mai amănunţit scaner de pe piaţă.Procesului de scanare din
tehnologie va detecta alte produse de aplicaţiile spyware.Îndepărteaza uşor dăunători,cum ar fi WinFixer,SpyAxe,SpyFalcon, şi alte mii.SUPERAntiSpyware va detecta şi elimina mii de spyware,Adware,Malware,Trojans,KeyLoggers,dialere,Max-Jackers,şi viermi.SUPERAntiSpyware are multe caracteristici unice si puternice tehnologii de eliminare a programelor de spyware şi alte ameninţări care cererile nu reuşesc să le indeplineasca.
Indeparteaza usor peste 1 milion de paraziti si de amenintari a componentelor,ex.: VirusRay,AntiVirGear,VirusProtectPro,DriveCleaner,SmitFraud,Vundo,WinFixer
SpyAxe,SpyFalcon,WinAntiVirus,AntiVermins,AntiSpyGolden si alte mii!

Download de AICI

uTorrent 1.8 Final lansat

După aproape un an în dezvoltare,versiunea de utorrent 1.8 a fost lansat către public. utorrent este gratuit,uşor,uşor de configurat şi facilitate ambalate bittorrent client care a câştigat imensa popularitate de a lungul anilor.Cea mai recentă versiune oferă o serie de bug fixat,precum şi noi caracteristici,cum ar fi completă sprijin Vista şi IPv6 support.
Dacă a descarcati torrent-e des,cu siguranţă,ar trebui să verificaţi acest lucru.Aveţi grijă de faptul că unele tracker-e private poate să nu aibă permisiunea de această versiune a încă.

Download de AICI

FIFA 09 Official Trailer

miercuri, 27 august 2008

Bit Defender TotalSecurity 2009

-Antivirus & Antispyware
* Vă protejează PC-ul în timp real,de viruşi,spyware şi alte malware-ului cu actualizări la fiecare ora.
* Blocheaza virusi necunoscuti,folosind tehnici avansate de detecţie proactivă
* Detectează şi îndepărtează cea mai noua rasa de ameninţările ascunse cunoscut ca rootkits
* Oferă o buna experienta in jocuri,prin reducerea resurselor de sistem la un minim de Anti-înşelătorie
* Protejează împotriva atacurilor phishing prin filtrarea toate paginile web accesate de încercări de fraudă
* Reduce riscul de furt de identitate prin prevenirea scurgerilor de informaţii personale prin e-mail sau de web.
-FIREWALL
* Controale de aplicaţii "de acces la Internet în timp ce" te ascunzi "de la calculatorul dumneavoastră inpotriva hackerilor

Download de Aici

marți, 26 august 2008

Poze din Maramures

IMG_0087.jpg (3.2 MB)IMG_0090.jpg (3.2 MB)
IMG_0136.jpg (3.6 MB)

sâmbătă, 23 august 2008

Plec la Maramures

Azi 23.08.2008 plec la Maramures pentru aproximativ 4-5zile,deci nu o sa mai postez sau poate mai postez daca aflu o zona cu wireless.Oricum va promit ca nu va dezamagesc,cand am sa vin am sa postez niste poze cu ce am facut pe acolo.

vineri, 22 august 2008

Webcam XP Pro v5.3

WebcamXP este un puternic webcam cu ip si de management,software pentru streaming private şi utilizării profesionale.El oferă caracteristici unice Inegalabile şi uşurinţa de utilizare pentru a vă difuza şi administra mai multe surse video de pe acelaşi computer.Este instrumentul ideal pentru a vă proteja de mărfuri.
Download AICI

joi, 21 august 2008

Cele mai adevarate masini


Cars - Funny videos are here

miercuri, 20 august 2008

Registry Clean Expert v4 62


Windows Registry este o bază de date pentru informaţii despre o configurare a computerului.
Software-ul sterge Registry pentru ca sunt învechiti şi atrag informaţii inutile, şi treptat, devin aglomerati şi fragmentati.Cu tot mai multi registry,se poate degrada performanţa întregului sistem şi provoca multe probleme de software.
Download AICI

Dacia din zilele noastre

marți, 19 august 2008

Primele poze cu The Godfather 2

1iuz8a9cmkaksw9b6a2.jpg27sj99vxgiti0frcz0jz.jpgy8vxynbb52tvg75wp5g2.jpg


xcij0m73oabcqx48g4.jpggkygsr2v6voh0x4o69.jpg1i31x0d55w528pd1no78.jpg

luni, 18 august 2008

Leapsa de la Blogatu'

Eu sincer nu prea mai ma joc.Dar mai imi vine chef de cate un CrysisImageHost.org.
Ma mai joc si noul FlatOut Ultimate Carnage care mi se pare extraordinar.
Cand nu am ce face ma joc un GTA San Andreas Real facut de mine(da este in romana)ImageHost.org.
Poze:

model9.jpg (94 KB)model_4.jpg (72 KB)

Zilele astea sa lansat si Code of Honor 2 care imi place destul de mult.
Astept GTA IV si CRYSIS WARHEAD dar sa nu uitam de Far Cry2 care se anunta extraordinar de frumos.
Cand am primit leapsa de la Blogatu' cautam niste noi masinute la NFS Pro Street,am vazut ieri pe Youtube un video cu Audi R8 si bugatti veyron si eram curios cum merg pe NFS Pro Street.Mi-am adus aminte si de jocul din seria NFS care va urma adica NFS Undercover.Cam atat mai ma joc eu.

Celia - O mie de cuvinte Videoclip

Concurs Killah Records


In ultima perioada de timp, tot mai multe trupe sau artisti independenti cu potential, dar fara puterea financiara de a se sustine in vedera realizarii unor piese in conditii profesionale au cerut sansa de a fi sustinuti, au cerut putin credit si intelegere. Se trimit piese demo, se lucreaza din greu in conditii care nu au cum sa
ajute tinerii artisti debutanti. Locurile unde se pot trimite piese demo sunt multe si par sa se inmulteasca pe zi ce trece, dar de ascultat, piesele demo sunt ascultate tot de cei care le trimit si prea putin de cei care ar trebui sa ajute. Pentru trupele sau artistii independenti care se zbat sa scoata in fata materialul lor audio, labelul KILLAH RECORDS organizeaza un concurs cu premii in valoare de aproape 1.000 euro:

Locul I : doua piese (instrumental, inregistrare,mixaj si mastering)
Locul II : un instrumental produs de K-rie si un tricou Killah Records
Locul III: o inregistrare in studioul Killah Records si un tricou Killah Records.

Criteriile dupa care vor fi alese piesele castigatoare:
-piesele vor fi atent ascultate si analizate de un juriu format din artistii oficiali Killah Records si un grup de 4 persoane din exteriorul grupului Killah. Pentru a evita probleme legate de felul in care prietenia cu artistii care vor participa la acest concurs ar putea influenta intr-un fel sau altul decizia membrilor juriului, am preferat sa nu anuntam numele componentilor juriului oficial. Notele juriului vor fi de la nota 1 la nota 5 (nota 5 fiind cea mai mare evident).
-piesele vor fi expuse pe o pagina special destinata acestui concurs. Pe aceasta pagina, persoanele care urmaresc concursul pot sa sustina artistul preferat votandu-l. La nota finala, contributia juriului va fi in procent de 70%, restul de 30% fiind luat in calcul din voturile ascultatorilor!

Citeste atent!!! REGULAMENT :
- Inscrierile la acest concurs se vor face incepand cu data de 15 August 2008. Sunt acceptate toate inscrierile care respecta regulamentul acestui concurs, ultimele inscrieri se vor face pe data de 15 Octombrie 2008. Orice alta inscriere care depaseste termenul limita (15 Octombrie 2008) in acest concurs nu va fi luata in considerare!
- Puteti vota artistul vostru preferat numai incepand cu data 16 Octombrie 2008, termenul limita pentru a selecta artistul preferat in acest concurs fiind 1 Noiembrie 2008!
- Un user inregistrat nu are voie sa voteze decat o singura data!
- Nu se accepta decat o piesa ca demo participant in concurs!!! Va sugeram sa trimiteti cea mai reprezentativa piesa a voastra!!! In cazul in care o sa trimiteti mai mult de o piesa demo o sa fie selectata prima piesa primita, lucru care ar putea sa va dezavantajeze!!!
- Se accepta participarea cu instrumentale "imprumutate" (concept mixtape)!
- Nu se accepta piese gen "Diss"!
- Nu se accepta piese ce contin aluzii sau referiri rasiste!
- Nu se accepta manipulari de tip "Spam" in vederea influentarii juriului sau a ascultatorilor!
- Nu se accepta post-uri repetate pe forum. Postarea unui singur anunt/ enunt fiind suficienta!
- Nu se accepta versuri plagiate!
- Inscrierea pieselor demo in concurs se va face numai in baza unui formular care va putea fi downloadat in format Word : .doc sau .rtf
- Piesele demo vor fi atasate impreuna cu formularul de inscriere si trimise la adresa de e-mail demo_killah.records@yahoo.com, singura adresa unde piesele vor fi luate in considerare si inscrise in concurs! Piesele care nu sunt insotite de formularul de inscriere completat corespunzator nu vor fi luate in considerare!
Artistii care nu respecta acest regulament vor fi descalificati!
In perioada 1-3 Noiembrie piesele vor fi analizate, vor fi notate, se va face numaratoarea voturilor. Pe 5 Noiembrie se vor afisa castigatorii concursului!

Va dorim inspiratie !!!

Pentru informatii suplimentare contactati-ne numai pe YM : demo_killah.records

Traktor 3-Professional DJ


Professional DJ Software
Traktor 3 este o varianta digitala de DJ-ing soluţie conceputa pentru a satisface cele mai profesionale standarde.Cea de-a treia generatie a acestui software premiate DJ-ului sunet de calitate,asociată cu o serie fără precedent,noi caracteristici pentru a obţine orice parte rocking. Descoperiţi potenţialul de Traktor 3 si amestec-o cu noua dimensiune a creativităţii în contul dvs.
Download AICI

duminică, 17 august 2008

Eclipsa de luna 17 August

sâmbătă, 16 august 2008

ESET NOD32 Antivirus Business Edition v3.0.669

O firma de afaceri are nevoie de o solutie antivirus pentru a proteja fiecare staţie de lucru în afacerea dumneavoastră de viruşi programelor spyware,malware-ului,precum şi toate ameninţările la Internet-nascut.
ESET NOD32 Antivirus v3.0 Business Edition include Remote Administrator,LAN actualizare "oglinda" si poate fi instalat pe servere.
Download AICI

vineri, 15 august 2008

Primele imagini cu NFS Undercover

Electronic Arts a anunţat că următorul titlu al seriei Need for Speed~Need for Speed Undercover,va fi lansat pe 18 noiembrie 2008.
Jurnaliştii de la nfsgame.net au reusit sa puna mana pe un document Electronic Arts în cadrul e3 şi au dezvaluit în document şi câteva informaţii nepublicate despre Need for Speed Undercover!
Documentul se poate vedea in imaginea din stanga.
nfsundercover001.jpg (84 KB)nfsundercover003.jpg (112 KB)

Download Trailer NFS UndercoverAICI

Cel Mai Tare AntiFurt

Rulaţi mai multe ID-uri de Yahoo!Messenger


Yahoo! Multi Messenger vă permite să executaţi mai multe ID-uri de Yahoo! Messenger în loc de a păstra doar un ID deschis.
Y! Multimessenger este perfect pentru cei care ruleaza sub mai multe denumiri/ID. Y! Multimessenger nu necesită actualizări, nici instalarea de alte produse. Trebuie doar să deschideţi,Reg Multi Messenger si va fi activat.
După ce executaţi,Reg, trebuie doar să faceţi click pe Yahoo Messenger de icon-uri vechi, pentru a deschide un alt exemplu.
Aveţi posibilitatea să deschideţi cât mai multe, după cum doriţi. Funcţionează cu orice versiune de Y! Messenger. Cu toate acestea, dacă vă actualizaţi Y! Messenger, s-ar putea să fie nevoie de a rula,Reg pentru a activa din nou MultiMess.
Trebuie doar să faceţi dublu click pe pictograma Desktop vechi de a încărca până X suma de Yahoo! Messenger.
Download AICI

miercuri, 13 august 2008

Download Youtube-Videoclipuri

YoutubeGet este un All-In-One software proiectat pentru a face rapid şi uşor de lucru pentru a descărca clipuri video de pe Youtube si face conversia lor.

how_to_watch_youtube_on_your_tv.jpg (92 KB)

Download AICI

marți, 12 august 2008

Cerinte de sistem pentru Far Cry 2

Pe blog-ul oficial,cei de la Ubisoft Montreal au dezvăluit cerinţele de sistem pentru FPS-ul Far Cry 2:

-Minimum requirements

* CPU: Pentium 4 3.2 Ghz,AMD Athlon 64 3500+ or better
* RAM: 1 GB
* Video card: NVidia 6800 or ATI X1650 or better
* Shader Model 3 required
* 256 Mb of graphic memory
* Media reader: DVD-ROM
* Hard drive space: ~12 Gig or HD space. (tbd)

-Recommended

* CPU: Intel Core 2 Duo Family,AMD 64 X2 5200+,AMD Phenom or better
* RAM: 2 GB
* Video card: NVidia 8600 GTS or better,ATI X1900 or better
* 512 Mb of graphic memory
* Sound: 5.1 sound card recommended

farcry2-046.jpg (670 KB)farcry2-048.jpg (691 KB)

luni, 11 august 2008

GTA 4 Pentru PC anuntat

După masivele vânzari eliberare pe PlayStation 3 şi Xbox 360, "Grand Theft Auto IV" este hotarat a face drumul la PC. Distribuitor Take-Two a promis un nou multiplayer extins caracteristică exclusiv pentru versiunea de PC. Jocul va fi lansat în luna noiembrie.
Asta este momentul ideal pentru lansarea acestui joc. Cred ca ideal ar fi fost o zi şi-data cu versiuni de consolă. Dar data este 18 Noiembrie la scurt timp înainte de Ziua Recunoştinţei în acest an, care este de cel mai tare joc video pentru sezonul de vanzari. Transport, chiar înainte de vacanţă Sezonul reprezintă, cu siguranţă, dreptul de lucru de facut, "Mark DeLoura, un joc video de consultant de tehnologie, a citat TechNewsWorld.