VA INVITAM LA SAN ANDREAS MULTIPLAYER!
cancel.lt

Descarca San Andreas:

1) Descarcam jocul de Aici 2) Dezarhivezi jocul cu WinRaR 3) Instalezi "Instaleaza SAMP de aici" 4) Dublu Click pe samp.exe si il ducem unde este folderul cu jocul. 5) Adaugam la favorite serverul ip: samp.sasnet.eu

vineri, 25 aprilie 2008

GTA 4, pe PC-uri din noiembrie



Un zvon cu efectul unei injecţii cu adrenalină, fix în inima fanilor seriei GTA. Creierul lor, obosit de atâtea anunţuri neinteresante (GTA pe Playstation, GTA pe Xbox etc.) aşteaptă aproape inert vestea izbăvitoare cum că promiţătorul Grand Theft Auto 4 va sosi în sfârşit şi pe PC-uri.

Nu vreau să-mi pun fanii GTA în cap, dar iată ce am găsit pe un site elveţian: jocul GTA 4 varianta PC, bun de precomandat în schimbul sumei de 79 franci elveţieni. 30 noiembrie 2008 este data la care ar urma să fie livrat. Mie îmi vine greu să cred că un site care vinde jocuri are motive să dea informaţii eronate, dar cine ştie? Oficialii (Rockstar Games) nu au confirmat încă. Mai săpăm să aflăm şi mai multe detalii.

Sursa: Citydisc.ch

Ca sa va faceti o idee despre joc, cititi urmatorul articol.

Potrivit primului review al jocului GTA IV asa s-ar parea, întrucât Official XBOX Magazine UK i-a acordat nota 10/10 si ne face sa salivam în anticiparea unui anunt ca versiunea pentru PC este în productie. Review-ul abunda în superlative si ridica jocul efectiv la rangul de cel mai realist joc al tuturor timpurilor.

Pai de unde sa încep? Potrivit spuselor redactorilor, sunt atâtea lucruri de facut în oras si o atentie atât de obsesiva pentru detalii încât chiar si în eventualitatea în care ar fi dedicat toate cele aproximativ 100 de pagini ale revistei doar în scopul descrierii elementelor prezente în joc, acesta ar fi de abia vârful aisbergului. Va voi enumera acum câteva dintre lucrurile cu care vine acest joc. Parcurgând lista veti observa cât de demential este construita lumea din Liberty City.

Telefonul mobil:

* Veti dispune de un telefon mobil, telefon care va avea o importanta foarte mare în joc, fiind obiectul prin care veti pastra legatura cu partenerii de "afaceri" si iubitele. Însa telefonul, la fel ca în lumea reala, este mult mai mult decât un simplu instrument pentru vorbit, astfel:
* Veti primi MMS-uri cu pozele tintelor pe care trebuie sa le asasinati
* Puteti face poze cu telefonul mobil, dupa care le puteti încarca în computerele din joc pentru a cauta informatii despre persoanele fotografiate
* Puteti sa va personalizati telefonul cu ringtones si teme cumparate în joc!
* Telefonul mobil va cauza interferente atunci când ascultati posturile radio! (pâcâituri la fel ca în lumea reala atunci când urmeaza sa primiti un apel)
* Interactivitate pe parcursul misiunilor, putând sa primiti informatii prin SMS sau apeluri
* TRACK ID: Daca auziti o melodie la un post de radio in-game, înregistrati 10 secunde pe telefonul din joc si veti primi înapoi prin SMS informatii detaliate despre formatie, melodie, album (asta chiar m-a dat pe spate)


Un MMS cu poza viitoarei victime. Ca pasionat al telefoanelor mobile (si moderator pe aceeasi arie) sunt placut surprins de rolul extrem de important pe care îl va avea telefonul mobil în joc si de realizarea foarte foarte buna din GTA IV. Mesajul arata exact ca un MMS real, spre deosebire de multitudinea de filme în care mesajele sau apelurile video sunt exagerat implementate din multe puncte de vedere.
Click to view attachment

Masini:

* Masinile vor beneficia de o fizica extrem de realista, fiecare tip de masina comportându-se exact ca în realitate
* Model de distrugere nou
* Daca treceti cu o masina prin foc, cauciucul va începe sa se topeasca, urmând ca rotile sa se sparga dupa o vreme
* Este posibil sa omorâti soferii în masini, iar acestia sa pice cu capul pe volan (claxonând) sau sa ramâna cu piciorul pe acceleratie, caz în care va puteti trezi calcati de un sofer mort!


Realism extrem:

* Oameni care vi se pot alatura daca sunteti într-o batalie
* Daca scoateti pistolul pe strada lumea va fugi si va suna la politie
* Internet IN-GAME: DA, ati citit bine, jocul va avea si un Internet fictiv unde veti putea cauta informatii, stiri despre actiunile pe care le-ati facut în oras, rasfoi anunturile matrimoniale, verifica si raspunde e-mail-urilor (complet cu mesaje SPAM la care puteti da reply!) si multe altele
* Misiuni deschise: puteti opta pentru diferite modalitati de a le îndeplini, de la infiltrare pe usa din spate pâna la un asalt cu grenade pornit de pe acoperis
* Oras viu: oameni care spala parbrize, îsi beau cafeaua, se cearta la telefon, etc.
* Sunati-va prietena si/sau prietenii pentru o noapte în oras: de la o partida de bowling (recomandat cu prietena), darts, la un club de strip-tease (recomandat DOAR cu prietenii wink.gif), un local pentru o bere (sau mai multe), o pizzerie sau chiar cluburi de stand-up comedy! w00t.gif
* Vedete! Aveti posibilitatea sa dati si peste vedete din viata reala pe strazile din joc! Fiti pe faza!
* Atentie la timp! La fel ca în lumea reala, cunostiintele voastre au un program propriu, trebuie sa fiti atenti când îi sunati si cum va organizati viata sociala pentru ca noaptea magazinele si localurile (unele) sunt închise!
* Mijloacele de transport în comun stau la dispozitia voastra, începând de la trenuri pâna la taxiuri
* Alegeri morale: voi decideti în multe situatii care dintre "angajatorii" vostri sau "victimele" voastre vor trai, cântarind ce beneficii va vor aduce fiecare dintre ei
* Puteti sa va cumparati haine noi si diferite accesorii
* Oamenii din joc au diferite ringtones (unii chiar melodia din primul GTA)
* O ciocnire puternica poate afecta chiar felul în care suna claxonul la masina!


Posturile radio si-au facut din nou aparitia, la fel si Lazlo (pentru cunoscatori), iar în final nimic nu se compara cu sentimentul dat de o urmarire spectaculoasa noaptea acompaniata de un cântec memorabil la postul de radio, dupa care câteva zeci de gloante descarcate de ambele parti si îndeplinirea cu succes a misiunii în masina aproape distrusa. Review-ul mentioneaza ca astfel de momente sunt punctele culminante ale multor jocuri "de actiune", însa în GTA IV aceste situatii sunt la fiecare pas. Asta spune multe despre adrenalina pe care o poate provoca acest joc. Nimic nu pare fortat, lumea este extrem, extrem de realista, iar misiunile par desprinse din cele mai bune filme de actiune de la Hollywood, inclusiv o urmarire a unui tren asemanatoare cu cea din filmul Filiera Franceza si un jaf armat mai ceva ca în filmul Heat. Personajele extrem de bine conturate si povestea demna de un serial TV de cea mai buna calitate vin sa întregeasca o experienta cu adevarat de neuitat!

1 comentarii :

  1. Anonim spunea...

    Ohoo :D super tare...multumim sasu pentru veste :D